Kaitsepolitseist kinnitati, et peadirektor Raivo Aeg tõepoolest kohtus täna riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmetega, nagu on kohtutud ja kohtutakse teistegi parlamendifraktsioonidega.

"Tavapäraselt andis ta oma tööülesannete piires vastuseid julgeolekuohte ja kaitsepolitsei tegevust puudutavatele küsimustele. Edgar Savisaar sellel kohtumisel ei viibinud. Savisaare sõnadest võib järeldada, et teda on kohtumise sisust valesti informeeritud," lausus kaitsepolitse pressiesindaja Harrys Puusepp Delfile.

Savisaar ütles tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil, et ta mõistab erakonna peasekretäri Priit Toobalit, kui viimane tegi ettepaneku, et peaminister Ansip tagandaks ametikohtadelt nii kaitsepolitsei peadirektori Raivo Aegi kui ka riigi peaprokuröri Norman Aasa.

"Aeg oli kutsutud keskfraktsiooni täna hommikul, meie saadikutel jäi küll mulje, et Aeg võtab Toobali ettepanekut tõsiselt ja ei jää ootama, millal Ansip ta lahti laseb," kommenteeris Savisaar. "Alustada tuleb kaadrialaste muudatustega. Kõik muu on lihtsalt jutt ja muud ei midagi."