Klubi Front Line juhatuse liikme Maksim Demidovi sõnul tungisid kapo töötajad eile õhtul kella 20 paiku mingeid selgitusi andmata klubi ruumidesse ning alustasid läbiotsimist, vahendavad ERR Uudised.

Politseioperatsiooni käigus konfiskeeriti Front Line´i Teise maailmasõja aegadest pärinev relvakollektsioon. Demidovi kinnitusel olid kõik relvad seaduslikud, varustatud sertifikaatide ja lubadega nende hoidmiseks museaalidena.

Kaitsepolitsei pressiesindaja Andres Kahar ütles, et läbiotsimine oli seotud kriminaalasja eeluurimisega, mis puudutab relvade ja lõhkeaine ebaseaduslikku käitlemist. Tallinna linnavolikokku kandideeriva Demidovi hinnangul võis kapo aktsioon olla seotud Front Line´i liikmete kavandatava osalemisega Tallinna fašistidest vabastamise 65. aastapäeva üritustel 22. septembril.

Front Line kinnitab oma koduleheküljel, et nad ei ole poliitilineorganisatsioon ning nad ei toeta ega provotseeri oma tegevusega mingiljuhul neonatsismi, rassismi, fašismi, kommunismi või muid ideoloogiaid.