“Loen, kuidas [Jürgen] Ligi räägib sellest, et Eesti Keskerakond seab ohtu riigi rahandusliku julgeoleku. Mingu rääkigu seda naistega saunas. Me pole nüüd küll need, kes on lasknud Eesti eelarve defitsiiti, kasvatavad hoogsalt välisvõlga ja vaatavad samal ajal läbi sõrmede, kuidas Res Publica noored poisid riigi raha Omanike Keskliidu kaudu oma taskusse kühveldavad,” ütles Kallo.

Kallo ei pea võimalikuks, et kellelgi õnnestuks Edgar Savisaart mingil eesmärgil oma teenistusse värvata.

“Minu jaoks on asja juures kõige suurem müstika, kuidas keegi kujutab ette, et Savisaart on võimalik üldse mingi agendina kasutada? Tegemist on nii isepäise, nii juhtimatu tegelasega, et ma tunneksin venelastele siiralt kaasa, kui nad kedagi sellist püüaksid kuidagi taltsutada või ohjeldada. Agendiks värvatakse ikka nõrgaloomulisi, mõjutatavaid ja loomupoolest alluvaid inimesi. Savisaar pole ei esimest, teist ega kolmandat,” ütles Kallo.

Kallo sõnul on parempoolsed ilmselt täielikult meeleheitel.

“Püüda panna Eesti inimesi uskuma, et Eestis enim hääli saav poliitik, populaarseima erakonna juht tunneb millestki nii puudust, et müüb oma hinge vene luurele — sellise asja peale annab tulla. Ilmselt peavad asja välja mõelnud poliittehnoloogid rahvast nii lolliks, nii manipuleeritavaks ja nii analüüsivõimetuks, et usuvad, et kirjutada võib mida tahes, küll inimesed usuvad,” nentis Kallo.

Kallo sõnul pole mingit kahtlust, kust tuul puhub.

“Eks see asi ikka Stenbocki majast tuleb. Nagu siseminister ise ütleb, on ta praegu kaks meetrit lume all ja see on ainus, millega ta tegeleb. Presidendi kantselei vaevalt riskiks sellega, et rikuks enne presidendivalimisi sel moel suhted erakonnaga, kelle esindus võimalikus valijameeste kogus tõotab tulla küllalt kaalukas,” arvas Kallo.