Õnnetuses koljusisese verevalumi ja sääreluumurruga koomasse sattunud kümneaastasele poisile tegid arstid Mustamäe haiglas öösel operatsiooni, kuid pärast operatsiooni lastehaiglasse üleviidud poiss on endiselt koomas, ütles Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonidirektor Kristjan Hamburg Postimees Online’ile.

Ta lisas, et koomas on ka üks õnnetuses ajutrauma saanud mees.

“Teised olid kergemad asjad,” rääkis Hamburg. “Üks mees on näovigastusega, käib enda jala peal juba ringi. Üks vanem naisterahvas on veel Mustamäel, lahtine sääreluu murd ja rangluu murd. Öösel opereeriti tal sääreluumurrud kokku ja seisund on stabiilne. Lastehaiglasse viidi kohe üks tüdruk, temal oli ka sääreluumurd.”

Hiiumaa haiglas on praegu jälgimisel kolm lennuõnnetuses kannatanud inimest, ütles haigla peaarst Gennadi Aavik. “Nad on stabiilses seisundis, eluohtu ma ei näe,” sõnas ta. Ühel Hiiumaa haiglas oleval lennuõnnetuses osalenud inimesel on ajupõrutuse tunnused, teistel mõned luudevigastused ja samuti põrutused, lisas Aavik.

Aaviku sõnul ei välistanud, et Hiiumaa haiglas jälgimisel olevad lennuõnnetuses kannatanud võivad koju pääseda juba paari päeva pärast.