"Soovitame neil reservväelastel, kes transpordi tõttu ei jõua kogunemiskohta kutsel märgitud ajaks, kindlasti ühendust võtta neid kutsunud üksusega ja sellest teada anda," ütles kaitseväe pressiesindaja nooremleitnant Taavi Laasik Delfile. "Üksus kindlasti mõistab seda, sest kõige olulisem on ikkagi see, et inimene õppusele panustab."

Delfi poole pöördus murelik lugeja, kes andis teada, et kaitsevägi ootab tuhandeid mehi kevadel algavale suurõppusele Siil 2018, aga
ei ole siiani pakkunud ühtegi lahendust inimestele, kes teisest Eesti otsast peavad enne esimesi busse ja ronge kogunemiskohta jõudma.

"Miks Eesti kaitsevägi ei organiseeri nii suure ürituse puhuks tasuta busse? Mina pean olema hommikul kell 8 Tartu linnas kogunemiskohas, aga esimene buss Tallinnast jõuab bussijaama alles 12 minutit pärast kaheksat. Kas Kaitsevägi hakkab minu ja sadade teiste meeste majutusarveid kinni maksma? Kõikidel ei ole võimalust autot kasutada!" ütles Delfi poole pöördunud õppusele kutsutu.

2.–14. maini kogu Eestit hõlmav ja Kagu-Eestis kulmineeruv õppus Siil 2018 on taasiseseisvunud Eesti suurim õppus, kus osalevad reservväelased, kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, ajateenijad, tegevväelased ja liitlased.