Formeeritud üksused on siirdunud oma paiknemisaladele ja alustanud koostegevusõppega. Õppus Siil on saavutanud ühe oma peamistest eesmärkidest: kaasata Eesti suurimale õppusele üle 13 000 osaleja.

"Olen õppuse käiguga väga rahul," ütles kaitseväe juhataja ja õppuse üldjuht kindralleitnant Riho Terras. "Erinevaid üksusi inspekteerides nägin entusiastlikke reservväelasi, kaitseliitlasi, tegevväelasi ja liitlasi. Eriti tuleb kiita kohale tulnud reservväelasi, kes mõnes väeosas, nagu näiteks Kuperjanovi jalaväepataljonis, ületasid meie poolt planeeritud õppusel osalejate arvu pea kümne protsendiga."

Kaitsevägi planeeris õppusel formeerida üle 7000 reservväelase ja see eesmärk saavutati üle 90%lise tulemusena.

Kaitseväe juhataja sõnul on Siilile kutsutud ja kohale tulnud reservväelaste hulk taasiseseisvunud Eestis.

"See arv näitab meie reservväelaste kaitsetahet ja kogu ühiskonna toetust neile," ütles kindralleitnant Terras. "Alati on neid, kes teatud põhjustel ei saa reservõppekogunemisel osaleda ja me oleme sellega ka arvestanud, kuid kõik kutsutud üksused on kokkuvõttes sada protsenti võitlusvalmid ja see oligi meie eesmärk."

4.- 15. maini kogu Eestit hõlmav ja Virumaal kulmineeruv õppus Siil 2015 on läbi ajaloo kaitseväe suurim. Siil toimub iga-aastase Kevadtormi asemel ja seal on planeeritud osalema üle 13 000 reservväelase, kaitseliitlase, ajateenija, tegevväelase ja liitlasriikide kaitseväelase. Õppuse õnnestumisel on kõige olulisem osa just reservväelasel, kes moodustavad
osalejatest üle poole.