Kaitseinvesteeringute asekantsler juhib ja koordineerib talle alluvate hangete osakonna, infrastruktuuri osakonna ja NATO investeeringute osakonna tööd, teatas ministeerium. Need osakonnad hangivad vastavalt pikaajalistele arengukavadele ja hankeplaanidele kaitseväe tarbeks relvastust ja varustust ning arendavad kaitseväe linnakuid, harjutusvälju jm infrastruktuuri.

Mikk Marran on omandanud bakalaureusekraadi Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduskonnas haldusjuhtimise erialal, õppinud mitmetel täiendkursustel Ungaris, Saksamaal ja Kanadas. 2010. aastal omandas Marran Ameerika Ühendriikide National Defence University’s magistrikraadi rahvusliku ressursi strateegia alal.

Aastatel 1999 kuni 2003 töötas Marran Kaitseministeeriumi Balti koostöö büroos, sealhulgas aastatel 2001-2003 büroojuhatajana. 2003. kuni 2005. aastani oli Marran Kaitseministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja ning aastatel 2005-2006 NATO ja ESDP osakonna juhataja. 2006. kuni 2009. aastani oli Marran Eesti Vabariigi Alalise Esinduse NATO juures kaitsetalituse direktor.

Senine kaitseinvesteeringute asekantsler Martin Hurt lahkus ametist omal soovil, kuid jätkab esialgu Vabadussõja võidusamba projektijuhina.