Kaitseinvesteeringute asekantsler juhib ja koordineerib hangete osakonna, infrastruktuuri osakonna ja NATO investeeringute osakonna tööd. Need osakonnad hangivad vastavalt pikaajalistele arengukavadele ja hankeplaanidele kaitseväe tarbeks relvastust ja varustust ning arendavad kaitseväe linnakuid, harjutusvälju jm infrastruktuuri. Samuti täidab kaitseinvesteeringute asekantsler rahvusvahelisel tasandil Eesti relvastusdirektori ülesandeid.

Ingvar Pärnamäe on sündinud 27. juulil 1977. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli inimgeograafia erialal ning täiendanud ennast erinevatel täiendkoolitustel nii Eestis kui välismaal.

Pärnamäe on töötanud aktsiaseltsis Tamme Soojus ning oli aastatel 1999-2002 IX riigikogu liige. Aastatel 2002-2004 töötas Pärnamäe kaitseministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonnas, sealhulgas Balti koostöö büroo juhatajana. Aastatel 2005-2008 oli Pärnamäe kaitseministeeriumi hangete osakonna juhataja ning 2008-2009 Eesti kaitsenõunik Kabulis Afganistani kaitseministeeriumi juures. Alates 2009. aasta aprillist kuni praeguseni juhtis Pärnamäe riigi julgeoleku volitatud esindaja (National Security Authority, NSA) osakonda, mis korraldab salastatud välisteabe vastuvõtmist, töötlemist ja hoidmist Eestis.

Pärnamäe on Kindral Johan Laidoneri Seltsi liige, sealhulgas aastatel 2002-2004 seltsi tegevjuht ning Eesti NATO Ühingu asutajaliige. Samuti on Pärnamäe Kaitseliidu Tallinna maleva liige. Pärnamäed on autasustatud Kaitseministeeriumi hõbe- ja kuldmärgiga, Kaitseväe eriteenete ristiga ning kaitseministeeriumi rahvusvahelistes sõjalistes operatsioonides osalenute medaliga.