Delfi TV tänasel debatil läksid Oudekki Loone ja Jüri Ratas vaidlema, kas Tallinna TV boikoteerib Keskerakonna valimiste eel teadlikult Kadri Simsonit. Tallinna TV juhatuse liige Toomas Lepp teatas seepeale, et lükkab Jüri Ratase väited boikotist kategoorilieselt ümber. Kadri Simson vastas omalt poolt näitega, et esmaspäeval tegi Tallinna telekanal temaga intervjuu, kuid eetrisse see ei läinud.

"Lükkan kategooriliselt ümber Jüri Ratase väite nagu oleks Tallinna Televisiooni tulnud korraldus Kadri Simsonit valimiste eel mitte näidata," teatas Lepp Delfile.

"Tallinna TV juhatusele saab anda korraldusi ainult nõukogu. Niisugust korraldust ei ole antud. Saateid teevad Tallinna TV-s toimetajad ja autorid, kes valivad oma saadetesse esinejaid ise. Meil tsensuuri pole. Seda võib igaüks kontrollida, küsitledes Tallinna TV erinevaid töötajaid.
Kadri Simson helistas mõni nädal tagasi ja palus eetriaega, kui ta teatas oma kandideerimisest. Seda ta ka sai. Rohkem ei ole Kadri Simson Tallinna TV-ga ühendust võtnud. Uudistes on aga Kadri Simson esinenud korduvalt. Lugusid teevad reporterid ning nemad on oma valikutes vabad. Päevatoimetaja otsustab päeva uudiste valiku koostöös toimetusega," kinnitas Lepp.

"Lihtsalt teadmiseks, et esmaspäeval tegid TTV uudised minuga intervjuu, aga ôhtul eetrisse seda ei lubatud. Nii on sel nädalal ainsaks otseülekanne esmaspäevasest riigikogu istungist," teatas Simson vastuseks.