Keskerakonnas endale nime teinud, aga hiljuti Reformierakonda astunud Savisaar-Toomast postitas laupäeval Facebooki Reformierakonna küsitluse lingi, kus sai vastata, keda eelistavad inimesed Reformierakonna linnapeakandidaadina. Savisaar-Toomast on üks kandidaat, teised on Jürgen Ligi, Laine Randjärv ja Valdo Randpere.

Simson lausus, et ta vajutas Savisaar-Toomasti postituses olevat linki, et uurida, kuidas kandidaatidel küsitluses läheb, ent seejärel tuli talle teade, et Kadri Simson on toetanud Vilja Savisaar-Toomastit.

"Käisin vaatamas, sattusin olukorda, kus minu soovita sattus ka minu hääl sinna. Nagu Reformierakonna e-valimistega ikka," lausus Simson lõbusalt.

Simson lausus, et tegemist on lihtsalt naljaka looga ning ta võtab Savisaar-Toomasti poolt hääletamist samasuguse huumorina kui Savisaar-Toomasti soovi kandideerida Tallinna linnapeaks.

Simson arvas peale Savisaar-Toomasti astumist Reformierakonda, et tegelikult kohalik poliitika teda ei huvita ning Savisaar-Toomast loodab Reformierakonna toel hoopis Europarlamenti tagasi valitud saada.