Riigimaanteedest on suletud:

Tallinna–Paldiski maantee linna sees, Lahelepa tänavast kuni riigimaanteel Kiia ristmikuni (4,498-18,445).

Tallinna–Rannamõisa–Kloogaranna maantee Vitist kuni Keila–Joani (km 16,950-26,160).

Kiia – Vääna-Viti (km 0-13,579) ja Vääna – Keila-Joa (km 0-6,444).
Laagri – Harku lõik (km 0,985-6,279).

Topi liiklussõlm ja Juuliku liiklussõlm ehk Saku–Laagri (km 0-7,050).

Raskendatud on pääs Laagrisse, Tänassilma ning linnast väljuval suunal ka Sakku. Läbipääs on Tallinna ringteel ja Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel.

Sakku pääseb linnast väljuval suunal läbi Kanama sõlme, sealt edasi mööda Tallinna ringteed ning läbi Tammemäe. Laagrisse pääseb Kadaka puiestee, Rohula ja Möldre tee kaudu ning läbi Saue liikudes.

Seoses Topi sõlme sulgemisega muudetakse 4. augustil Veskitammi liiklussõlmes ajutist liikluskorraldust ning tagasi- ja vasakpööre avatakse kõigile liiklejatele. Lubatud on Pärnu maanteelt parempööre Tänassilma, ajutised piirded antud ürituse raames eemaldatakse. Veskitammi tagasipöördel saab sõita Tallinnasse ja Laagrisse, vasakpööre viib Tänassilma.

Liiklejana tuleb jälgida tähelepanelikult sel päeva kehtestatud ajutist liikluskorraldust, reguleerijate märguandeid ning võtta aega liiklemiseks Pärnu maanteel ja Lääne-Harjumaal.

Maanteeamet soovitab 4. augustil kasutada Pärnu maantee asemel linnast väljumiseks Männiku teed, Viljandi maanteed, Tartu maanteed, või Narva maanteed, Pärnu maanteel võib oodata suurenenud ajakulu linnast väljumiseks.

Suletud teelõikudele on tagatud ligipääs kohalikele elanikele, keda vajadusel eskorditakse koju või kodust välja, kuid ka sel juhul tuleb arvestada täiendavad ajakuluga.

Ironman Tallinn korraldajad vabandavad liiklusmuudatustest tingitud võimalike ebamugavuste pärast ning loodavad linnaelanike mõistvale suhtumisele ja osalejaid toetavale kaasaelamisele.

Ürituse ajal saab liikluskorraldust puudutavat teavet ka infotelefonilt numbril 5300 1707 ning e-posti aadressil liiklus@trismile.ee.