Veiserik ütles, et tahab seista tasakaalustatud Kesknädala eest. Ära trükitakse nii Savisaare sõnavõtud Facebookis kui teade tema toetuseks rajatud rahvaliikumisest. Samuti avaldatakse Keskerakonna asutajaliige Arvo Jaaksoni tugev Savisaart toetav seisukoht.

Veiserik ütles, et tema ei soovi lehes ühe või teise leeri domineerimist. "Olude sunnil kirjutasin ise juhtkirja, mis kutsub vähem kritiseerima erakonnakaaslasi ja rohke valitsust," ütles Veiserik.

Viimasel poolaastal muutus ta natuke nukraks, sest Keskerakonnas jäid tähelepanuta mitmete ministrite uued ämbrid. Vähem oli tähelepanu töötukassa ja haigekassa probleemidele ning virelevale majanduskasvule.

Ta tahaks, et Kesknädal kirjutaks rohkem sellest, aga ta ei keela erakonnaliikmetel siseelust kirjutamast, kui ei minda isiklikuk. "Kriitika olgu konstruktiivne," ütles Veiserik.

Peale Reinde lahtilaskmist on neil üks töötaja vähem. Kas see töökoht täidetakse, selle peab otsustama uus Keskerakonna juhatus, mis valitakse ilmselt 5. novembril toimuval kongressil.

Praegu teevad Kesknädalat Veiserik, keeletoimetaja ja kujundaja. Lisaks on abiks Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk. "Lugejate kaasabil saame hakkama," ütles Veiserik.