Tallinna TV juhataja Jüri Raudsepp rääkis Delfile, et ettepanek Mart Ummelasele asuda Tallinna TV etteotsa peatoimetaja kohale tuli temalt. “Sellest on olnud juttu, me oleme vanad kolleegid raadio päevilt, ta ei ole mulle tundmatu võõras inimene,” lausus Raudsepp, et Mart Ummelas võttis enne jah-sõna ütlemist mõtlemisaega.

“Ta on väga hea ajakirjanik ja väga suure kogemusega,” iseloomustas Raudsepp Tallinna TV uut peatoimetajat. “Kui keegi arvas, et Mart jääb kuulajatest ilma, siis ma pigem arvan, et kaotajaks jääb rahvusringhääling. Minul ei ole midagi selle vastu, kui ta jätkaks seal ka saadete tegemist ja kui Mardi tehtud saated ära jäävad, siis nii mõnigi kuulaja hakkab sellest puudust tundma.”

Raudsepa sõnul hakkab Ummelas Tallinna TV’s tegelema programmi ja saadete koordineerimise ning uute ideede genereerimisega. “Sügisese programmi tegemine on kindlasti üks peatoimetaja tähtis töövaldkond.”

Peale Ummelase ei ole Raudsepa sõnul hetkel rohkem plaanis kedagi uut Tallinna TVsse tööle võtta. Palju Ummelas palka hakkab saama, Raudsepp ei avaldanud. “Seda ütleb Ummelas ise,” kommenteeris ta. “Mart Ummelas on mees, kes tööd ei karda ja palka ei pelga. Ta nõustus selle palga peale tulema ja kirjutas alla.”

Kommenteerides kuuldusi, nagu ei oleks Mart Ummelas just kõige kergema iseloomuga inimene, lausus Raudsepp: “Inimesed on erineva iseloomuga, mind huvitavad eelkõige tema tööalased oskused. Mina ei ole täheldanud, et tal on raske iseloom, olen temaga kogu aeg saanud normaalselt suhelda.”

“Inimene, kes on juhtinud Vikerraadiot ja olnud koguni ministri ametis,” ei kahtle Raudsepp, et Ummelas saab meeskonnatööga hakkama [Mart Ummelas oli aastatel 1989–1991 kultuuriministeeriumis vahepeal ka ministri asetäitja, mitte minister — toim.]. “Iga inimene on isiksus ja loominguline inimene on veel kolmekordne isiksus, sellega ma olen kursis ja arvestan sellega.”