Partsi käest said intervjuus karmide sõnade osaliseks nii Eesti Energia juht, riigikontrolör kui ka teda kritiseerinud ärimehed.

"Oot-oot, Mihkel Kärmas, te räägite, et ajalehed kirjutavad, kõik kritiseerivad, et Parts tegi suure investeeringu. See oli absoluutselt vajalik riiklik investeering järgmiseks kolmeks põlvkonnaks. Mida me möliseme siin?! Mida me valetame oma rahvale?" sõnas Parts.

Juhan Partsi sõnavaliku teemal algatas eile sotsiaalmeedias arutelu ka Toomas Mattson, kes Partsi tsiteeris: "Mida me möliseme siin?!" [ajakirjanduse kriitika teemal] [---] "Mida ta ohib seal, ta on Eesti Energia juhatuse esimees, tema asi on pakkuda lahendusi, mitte käia ja ohkida nagu mingi jobu." [EE-st] Delfi / PM / ERR Pealtnägija, 12.10.2016"

Mõni arutellu sekkunu märkis, et saadet vaadates hakkas piinlik või meenus Kreisiraadio episood. Vestlusesse sekkus aga ka Juhan Parts ise, kes tunnistas, et oli saates emotsionaalne. "Mis puudutab Auvere jaama, siis ses osas ongi järjekindlalt esitatud valesid ja pooltõdesid, aastaid. Mitte keegi kaasa arvatud Eesti Energia vaevunud ka asju esitama täpselt nii, nagu otsustamise ajal oli. "Mölisema" käis ka minu vestlusele ajakirjanikuga," kommenteeris Parts.

Vestluses lõi kaasa ka Igor Gräzin, kes tõstis esile Estonian Airi, Utah ja parvlaevade teema ning õhutas sel teemal vestlust alustama. Juhan Parts oli sellega päri, aga uuris, kas vestlust tuleks alustada seal samas või kolida kuhugi "turvalisemasse ruumi". Paraku oli Gräzin juba arvuti juurest lahkunud ja vestlusest haaratud rohkem vastuseid ja dialooge ei näinud.

Teisalt oli ka neid, kelle hinnangul on igati tore näha poliitikut emotsionaalseks muutumas. "Selline emotsioon näitab kirge ja hoolimist teemadest. Meie ühiskonna mure ongi selles, et eelduste, suhtumise ja väikluse najalt seda valesti tõlgendatakse," kommenteeris näiteks üks.

Toetav oli ka suhtekorraldaja Merlis Nõgene, kes on endine Eesti Energia PR-juht: "Kui massiliselt takerdutakse "mölisemise" kivi taha ja jauratakse sellest, siis ei hakatagi kuulama ja aru saama, mida Parts rääkis ning Parts jääbki nuputama, et miks nad jälle point'ile pihta ei saa. Näpuga Kuu näitamise ja näpu vahtimise mulje jääb," sõnas ta.