Probleem pole selles, mida Rõivas oma intervjuudes räägib või kui sisukad tema vastused on. Probleem on selles, millest ei räägita ja mis teemad kiirelt eetrist maha lükatakse. Sisuliselt tegeletakse ju probleemide eitamisega – kogu Eesti rahvas arvab, et asi on ühtemoodi, kuid Reformierakond räägib tuimalt, et ei, asjad on hoopis teisiti ja teie ei saa üldse aru. Pole isegi vahet, kas see tuleb sellest, et nad enam ei saa tavalise inimese muredest ja seisukohtadest aru või neid lihtsalt ei huvita.

Avalik on saladus on see, et peaministri intervjuud on sisutühjad, sest tal ei olegi midagi öelda. Reformierakonna ainus eesmärk on hoida peaministrit ebamugavatest teemadest eemal ning lihtsalt hoida võimust kinni. See näitab suurt ebakindlust, kui lehest võib lugeda, et peaminister ei soovi selliseid intervjuusid üldse anda, mille küsimused pole enne kooskõlastatud. 

Natuke kummaline, et peaminister peidetakse ära ja välistatakse sellised olukorrad, kus Rõivas kellegagi näost-näkku argumenteerima peaks. Välditakse päris debatti ja sisulist arutelu, selle asemel pakutakse illusiooni. Puistatakse igast asendist neid samu lihvitud lauseid, mis reklaamidestki vastu vaatab, kuid milles puudub sisu ja sügavus. Peaminister tuleb mugavustsoonist välja tuua ning enne 1. märtsi peame saama vastuseid ka Eesti pärisprobleemidele.