Homme peab Parts ministeeriumi teatel kõne Astanas kõrgetasemelisel transpordi- ja logistikakonverentsil „Business opportunities today and tomorrow“, millel osalevad Eesti ja Kasahstani transpordi- ja logistikaettevõtete juhid nii avalikust kui erasektorist.

Teisipäeval toimub Astanas Eesti ja Kasahstani valitsustevahelise komisjoni II istung, mida juhib Eesti poolt majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ning Kasahstani poolt asevälisminister Rapil Zhoshybayev.

Istungi raames toimuvad ka kahepoolsed transpordi ja transiidi, infotehnoloogia ning energeetika alakomisjonide ja ministeeriumide esindajate kohtumised. Minister Parts kohtub visiidi käigus ka Kasahstani transpordi ja kommunikatsiooniministri, majandusarengu- ja kaubandusministri, tööstuse ja tehnoloogiaministri ning AS KazMunaiGas’i esindajatega.

Ministrit saadavad energeetika asekantsler Einari Kisel, transpordi asekantsler Eero Pärgmäe, riigi infosüsteemide osakonna juhataja Margus Püüa, Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Helle-Helena Puusepp ja avalike suhete osakonna juhataja Kalev Vapper.