Raidi sõnul puudub erakonna juhatusel ülevaade esimehe tegemistest.
"Kahju on sellest, et Juhan Aare tegutseb erakonnast eraldi ja juhtkonnal puudub ülevaade tema tegevusest," ütles Raid Delfile.

"Büroos nähti Juhan Aaret viimati paar kuud tagasi. Ta ei võta ei telefonitoru, ei kontakteeru, temalt ei ole tulnud ka mingisuguseid avaldusi," lisas ta.

Aare laimab Vitsutit?

Juhan Aare saatis erakonna endise juhatuse liikme Piret Aaviku vahendusel välja pressiteate, milles teatas, et peasekretär Lauri Vitsut registreerib Hiiumaa maakonnaühendustes koos keskbüroo töötajatega uusi liikmeid Rahvaliidu põhikirja ja kodukorra vastaselt.

"Ei pea absoluutselt paika. Tegemist on Lauri Vitsuti suhtes konkreetse laimuga. Kõikide liikmete vastu võtmisel on rangelt järgitud erakonna kodukorda ja põhikirja," kinnitas Raid.

Piret Aavik heidetakse erakonnast välja?

Raid ei soovinud spekuleerida, mida täpselt tehakse erakonna nimel pressiteateid saatnud Piret Aavikuga. Tema sõnul otsustab Aaviku väljaheitmise juhatus. "Sealt peab tulema mingisugune kollektiivne otsus. See on juhatuse pädevuses otsustada ja juhatus teeb oma otsuse. Siin spekuleerima pole mõtet hakata, kas heidetakse välja või ei heideta," selgitas Raid.

"Piret Aavik ei ole Rahvaliidus rohkem mitte keegi, kui tavaline lihtliige ja ei ole seoses sellega volitatud enda nime alt välja saatma erakonna pressiteateid. Kui on tegemist tema enda arvamusega, siis saatku nii palju kui kulub, aga erakond, ehk keskkontor ja aseesimehed ei tea tema tegemistest paraku mitte midagi," lisas meediajuht.