"Mina olen tegutsenud nii maal, kui linnas ja suurema osa oma elust olen ma olnud tegev suuremates linnades, ehkki samal ajal kogu aeg olen ma olnud ka aktiivne maapiirkondades. Ma olin selline omamoodi universaalne nähtus," ütles Aare Delfile ja lisas, et see oli ka põhjuseks, miks tema poole pöördus palju inimesi (sh teadlased, ettevõtjad, noored poliitikud), kes olid valmis Aarega valimisvõitlusse asuma.

"Oleks mind uuesti tagasi valitud, ma oleksin suutnud ikkagi need inimesed erakonda tagasi kutsuda ja me oleksime riigikokku sisse saanud," on Aare veendunud.

Aare sõnul ei loo Andrus Blok sellist kuvandit, mis võiks huvitav olla ka linnainimesele või väiksema aleviku inimesele. "Kuna Andrus Blok on Rakke vallavanem, siis linnainimesele jääb ta väga kaugeks," arvas ta.

Aare: Reformierakonnal on hea platvorm

Aare peab praeguse seisuga Rahvaliidu pääsemist riigikogusse lausa imeks, sest tema sõnul puudub erakonnal korralik valimisplatvorm. "Täna ei ole olemas veel niisugust valimisplatvormi, millega võiks Rahvaliit minna jõuliselt valimiseelsele perioodile vastu, võiks minna debattidele ja meediasse. See on nagu omamoodi ime, juhul kui erakond siiski riigikogusse pääseks."

Küll aga leiab Aare, et väga asjalik valimisplatvorm on Reformierakonnal. "Reformierakonna valimisplatvorm on päris hea. On näha, et selle kallal on töötanud tõsiselt jõuline ajutrust," märkis Aare.

Küsimusele, kas Aare kavatseb nüüd Rahvaliidust lahkuda ja liituma mõne teise suurema erakonnaga, vastas Aare siiski eitavalt ja lisas, et tema arvates täidab Rahvaliit ikkagi olulist kohta Eesti poliitikas.