"Uskumatu, et leidsime "Jõulutunneli" kaudu nii palju toetajad. Kogunenud summa on meie jaoks tohutu abi ja samas märk sellest, et inimesed mõistavad meie töö sisu ning olulisust," rääkis Eesti Toidupanga juht Piet Boerefijn.

"Kogutud raha eest plaanime osta kolm kaubikut, üks neist jahekambriga Tallinna Toidupanga jaoks. Samuti on vaja soetada arvuteid, laovarustust, maksta bensiini ja ruumide remondi eest. Kõik see on meie töö seisukohalt väga oluline," selgitas Boerefijn.

Toidupanga juhi sõnul oli "Jõulutunnel" taas tehtud väga professionaalselt, huvitavate ja südamlike intervjuude ning videolugudega. "Soovime tänada "Jõulutunneli" meeskonda, esinejaid ja kõiki, kes saate valmimisse panustaid. Suur-suur tänu!" ütles Piet Boerefijn.

"Mul on väga hea meel, et "Jõulutunnel" on oodatud ja vaadatud saade," sõnas saate produtsent Ene-Maris Tali. "Ja seda oluliste jututeemade kõrval suuresti ka tänu heale muusikale. Kõik, keda esinema kutsusime, leidsid vaatamata pühadele ja tihedale ajakavale ikkagi võimaluse saatesse tulla. Ott Lepland sõitis saate pärast koguni Hiiumaalt Tallinna. Oleme kõigile saatekülalistele väga tänulikud," rääkis Tali.

Saadet juhtisid Kaileen Mägi ja Urmas Vaino. Režissöörid olid Maire Radsin ja Salme-Riine Uibo, toimetaja Marika Kaasik, muusikatoimetaja Tiina-Mari Koljak, kunstnik Ivi Piho, juhtoperaator Jüri Suurevälja.

Möödunud aastal käsitles "Jõulutunnel" intellektipuudega noorte ja nende perede eluolu ning kogus Päikesekodu toetuseks 202 tuhat eurot.