„Praeguseks on avatud kolm toimikut, mille kogukahjud küündivad 50 000 euroni. See on meie praktikas tänavuse aasta kalleim liiklusõnnetus Eestis,“ kommenteeris ERGO Insurance SE kahjukäsitluse osakonna transpordikahjude grupi juht Rain Tomingas.

Antud avariist tulenevalt hüvitab ERGO liiklusõnnetuse põhjustanud veoki ja selle haagise kahjustumisest tekkinud kahjud kaskokindlustuse alusel. Lisaks hüvitatakse veoki poolt tekitatud kahjud selle ees liikunud viiele sõiduautole ja ühele veoautole, mis said vigastada kahju põhjustanud veoauto otsasõidu tagajärjel.

"Nelja liiklusõnnetuses kannatanud sõiduki kohta on hüvitamise otsus juba tehtud, seega maksame hüvitised välja lähipäevil. Teistelt kannatanutelt ootame veel kahju suurust täpsustavaid dokumente," selgitas Tomingas. "Liiklusõnnetuse põhjustanud veoauto ja selle haagise kahjude hüvitamise kohta teeme otsuse samuti lähipäevil," lisas ta.

ERGO ei välista regressnõude esitamist teehooldusettevõttele, kes on tunnistanud, et jäi liiklusõnnetuse hommikul libedusetõrjega hilja peale.