"Lõppenud poolaasta ei olnud sotsidele kindlasti kerge ning oleme erakonnas pidanud tõsiseid arutelusid, kuidas tekkinud mainelisest madalseisust üle saada," teatas Ossinovski vastuseks ERR-i päringule pingete kohta erakonnas. "Muidugi oleme selles kontekstis endalt küsinud, kas erakonna juhtimise juurde tuleks tuua uusi inimesi."

Mõni nädal tagasi toimunud juhatuse ja fraktsiooni ühisarutelul käsitleti Ossinovski sõnul seda küsimust väga põhjalikult. "Ehkki oli ka eriarvamusi, leiti ülekaalukalt, et peame töötama selle nimel, et suurendada sotside toetust inimeste seas, mitte kulutama energiat omavahelisele mõõduvõtmisele."

Ekspress kirjutas täna, et Indrek Saar ei jäta jonni – Ossinovski peab sotsiaaldemokraatide juhi kohalt taanduma.

Üle-eelmise nädala reedel toimunud sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatuse koosolekul võttis Indrek Saar sotside juhi teema uuesti jõuliselt ette. Päris üllatusena see siiski ei tulnud. „Ta on talvest saati vaikselt susinud,“ ütleb näiteks Urve Palo. Seekord oli Saar oma jutu toetuseks ette valmistanud uhke esitluse koos mitmesuguste uuringutulemustega, mis pidi näitama, et Jevgeni Ossinovski on kehv juht ja sotsid vajavad uut. Indrek Saare vaatepunktist Indrek Saart.

Lähemalt saab lugeda SIIT.