"Mulle pakkumist ei ole tulnud," ütles Glebova pühapäeval Delfile. "Muidugi kui see pakkumine tehakse, siis ma olen sellest huvitatud, aga ma usun, et on ka teisi konkurente, kes on väärt seda kohta."

Praegu on Glebova sõnul esmatähtis spordikeskus lõpuni ehitada. Viimane ehituspäev on Glebova sõnul 21. juuli ning ega spordikeskus tema sõnul kohe tööle saagi hakata. Treenerina loodab ta Tonidrabas alustada alates augustist.

"Praegu töötan ainult treenerina," ütles tippsportlase karjääri lõpetanud Glebova. "Ma usun, et kui tuleb pakkumine juhtimise tööd teha, küllap leian aega ka lapsi treenida."

Glebova ei usu, et Tondiraba spordikeskuse juhataja koht läheb kellelgi kingituseks. "Kindlasti saab selle koha keegi, kes on selle vääriline," kõneles ta. "Olen see mina või keegi teine, sellest on veel vara rääkida."

Tallinna Linnavolikogu otsustas lõppeval nädalal asutada Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatava asutuse Tondiraba Spordikeskus. Otsuse eelnõus seisab, et spordikeskuse juhataja määrab, käsutab ja vallandab linnapea.

Tallinna Linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimehe Eerik-Niiles Krossi sõnul ei ole kahtlust, et avatava Tondiraba spordikeskuse juhataja koht on juba määratud noorele iluuisutajale Jelena Glebovale.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on kinnitanud, et Glebova on üks kandidaate. Ühegi teise kandidaadi nime ei nimetatud.

Tondiraba Spordikeskuse puhul on tulevikus tegemist Lasnamäe linnaosa suurima spordikeskusega, mis teenindab nii Lasnamäe kui ka ülejäänud Tallinna linnaosade elanikke.

Suvel valmiva jäähalli peaväljakut on võimalik kasutada nii iluuisutamise, jäähoki, võrkpalli, käsipalli, iluvõimlemise ja muude spordialade treeninguteks ja võistlusteks kui ka kultuuriürituste korraldamiseks. Jäähalli kahte harjutusväljakut on võimalik kasutada ilu- ja kiiruisutamise, jäähoki ja curlingu treeninguteks ja võistlusteks.