"Me vahetame oma elu raha vastu, aga iga mees vajab,et saaks raha vahetada elu vastu," rääkis Mäggi, et kuigi inimesed väidavad, et nad ei hinda üksteist raha järgi, siis see on vale. "Aga tegelikult nad hindavad sind riiete järgi ja mõtlevad: huvitav, palju ta palka saab." 

"Tervist ei saa küll raha eest osta,aga kui sul on palju raha, siis oled sa oluliselt tervem," jätkas Mäggi ning nentis, et kui mehele makstakse vähe raha, siis ta tegelikult pole ka väärt mees. "Meeste suur häda on, et nad pole oma potentsiaali välja arendanud."

"Kui sul on raha, siis sa ei ole loll. Kuulsus on võim, mida saab vahetada rahaks," tõdes suhtekorraldaja ning leidis, et tegelikult armastavad naised rohkem raha kui mehed. "Naisel ei pea peale nooruse ja ilu midagi olema, aga mehena ole nii ilus ja noor kui tahad, aga kui muud pole, siis kinga sa saad, abielust."

Mäggil oli raha tegemiseks ka hea nipp õpetada: raha tekib nii, et sa pead inimestele meeldima. "Loll mees on luuser. Kui oled mees, pead õppima nii palju kui saad. Tippu jõudnud ärimehed ja sportlased on väga targad. Kui mehed oma potentsiaali välja arendaksid, siis nad oleksid vaga õnnelikud."

Õnne retseptiks pakkus Mäggi meestele järgmist: tee seda mis meeldib ja müü seda kallilt. Ära kunagi usalda kellegi teise arvamust, kuidas oma elu ja karjääri planeerida, kui see läheb vastuollu oma sisetundega. Armasta raha, sest kui sa suudad teha raha (meeldida teistele) siis meeldid ka endale. Ole helde, osta võimu, tervist, tööd, armastust, haridust. Siis on sinu sotsiaalne tervis hea, sa elad kaua ja õnnelikuna, vähemalt selles osas, mis sinust sõltub.