Mehed andsid aastatel 2004–2005 ja 2006–2007 kahasse välja peamiselt võõramaisele seilajale adresseeritud Eesti väikesadamate teatmik-reisjuhi "Estonian Cruising Guide (ECG"), vahendab Õhtuleht.

Mullu sügisel ilmunud teatmikus "Estonian Cruising Guide 2015" pole Mart Saarsost kui autorist enam jälgegi ja tema asemel on kaasautorina koha sisse võtnud teatmiku välja andnud MTÜ Eesti Väikesadamate Arenduskeskus juhatuse liige Jaano Martin Ots.

Saarso toob välja varasematest teatmikest viimasesse justkui tahtmatult üle kandunud materjale, mille kirjutamisel, tõlkimisel või toimetamisel on enamasti vaid tema käsi mängus olnud.

Kahe varasema kogumiku kirjastaja Regio esindaja sõnul on teatmikus "Estonian Cruising Guide 2015" küsitavusi palju ja kindlasti oleks vaidlusi suudetud vältida, kui Kukk ja Ots oleks võtnud vaevaks eelmiste väljaannete autoritega piisavalt suhelda. "Meiega suhtlesid nad ainult ajani, kui vajalikud failid enda käsutusse said," ütleb Regio kaardimeistrite juhataja Leida Lepik lisades, et vaidluste jätkudes tuleks kindlasti pöörduda autoriõiguse spetsialistide poole.