Raidali sõnul ootab ta ära politsei uurimise tulemuse, mille järel esitab hagi talle pedofiiliakahtlust heitnud telekanali TV3 ja ajalehe Eesti Ekspress vastu.

“Kuigi mõlemad meediaväljaanded avaldasid minu vastulause, tekitasid nad oma artikli ja telesaatega mulle suurt moraalset ja ainelist kahju ning kohtuteest ma ei loobu,” ütles Raidal BNS-ile.

Novembri lõpus eetris olnud TV3 meelelahutussaates “A-4” rääkisid mitu Otepää elanikku, et Jaanus Raidal käib liiga sageli läbi kohalike teismeliste noormeestega. Samuti avaldati kahtlust, et tema tegevus võib olla ebaseaduslik.

Ka nädalaleht Eesti Ekspress kirjutas otepäälaste väidetele tuginedes Jaanus Raidali väidetavast homoseksuaalsest tegevusest.

Valga politsei andmetel ei ole Raidali kohta laekunud politseisse ühtegi ametlikku kaebust.

Valga politsei pressiesindaja Hanno Valdmanni sõnul tunnistab Raidal teismeliste poistega läbikäimist, kuid kinnitab, et ta tegeleb noormeeste kasvatamisega.

Raidal valiti Otepää vallavolikogu esimeheks mullu 24. mail. Ainsana vallavolikogu esimehe kandidaadina üles seatud kunagine Tuleviku Eesti Erakonna liider Raidal kogus salajasel hääletusel 15 poolt- ja kaks vastuhäält.