Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul jäi 12. detsembril Tallinna raekotta kutsutute sportlaste nimistust välja olümpiaveteran Jaan Talts, kuna Tallinna linnale, kes saab andmed spordiveteranide kohta Eesti Spordimuuseumist ja Eesti Olümpiakomiteest, teadaolevatel andmetel ei olnud Jaan Talts oma elukohta Tallinnasse registreerinud. Tänaseks on välja selgitatud, et Jaan Talts registreeris Tallinna oma elukohaks 2007.a.

“Tallinna linnal on hea meel, et tunnustatud ja väärikad inimesed kolivad Tallinnasse ning väärtustavad pealinna kui hinnatud elukeskkonda,” märkis Jäppinen.

12. detsembril Tallinna raekojas toimunud pidulikul vastuvõtul tunnustati ja autasustati Tallinna 2007. aasta parimaid sportlasi, sportmängude võistkondi, juuniorsportlasi ja olümpiaveterane. Üritusel premeeriti järgmisi tallinlastest olümpiaveterane: Ants Antson, August Englas, Ulvi Indrikson-Voog, Uno Kajak, Heino Kruus, Jaak Lipso, Eve Maurer-Uusmees, Arvo Mõttus, Uno Palu, Aleksandr Tsutselov, Mihail Velsvebel, Ants Väravas, Svetlana Tsirkova (Lozovaja), Veiko Siimar, Rein Tölp ja Priit Tomson.