Madison rääkis TV3 saates "Õhtu" Hannes Võrnole, et tal on kahju ja siiralt häbi, et Eesti meedia neelas konksu alla ja hakkas tootma propagandat blogipostitusest, kus oli vaid noore inimese maailmavaate avastamine.

Madisoni sõnul on Eesti meedia on läinud ekslikult valele teele. Tegemist on üle võlli keeramisega asja eest, mis tegelikult ei vääri seda üldse. "Seda on täiesti valesti tõlgendatud, ma ei õigustanud isegi tol ajal neid võimu koledusi," ütles Madison. "See räige rünnak poliitilisel tasandil on just nimelt see, mida ootab Vene propaganda."

Madisoni sõnul on tema blogipostitus üle kolme aasta vanune ja sel on väga selgelt hukka mõistetud kõik režiimi koledused.

"See on avalik olnud viimased kolm ja pool aastat, ka europarlamendi ja kohalike valimiste ajal pole keegi seda esile tõstnud, kuid nüüd äkki, kaks päeva pärast valimisi, tõusis see esile," rääkis Madison.

Ta meenutas, et 2012. aasta jaanuaris, olles esimese kursuse tudeng, kirjutas ta väga palju erinevatest režiimidest. "Kui ma polnud seotud poliitikaga, polnud avaliku elu tegelane, avastasin maailma ja kirjutasin ka blogisse," kõneles noormees. "Ma pole kunagi mõelnud seda, et koonduslaager oleks aidanud tuua majandust üles. Range kord, kui majandus oli krahhis, aitas tol ajal majandust kasvama panna. Loomulikult ei aidanud koonduslaagrid ega massimõrvad majandust tõusule."

Ei loobu riigikogu kohast

Madison kinnitas, et ei ole mõelnud loobuda riigikogu liikme kohast. "Me oleme saanud erakonnaga ligi 50 000 inimese toetuse, isiklikult olen saanud ligi 2000 inimese toetuse," rääkis Madison, kelle sõnul on tema kallal hakatud pidama nõiajahti ja ta ei pea õigeks ennast ohverdada.

"Ma ei pea õigeks, et aus noor inimene, kes tuleb õiglasel moel parlamenti, peab loobuma riigikogu kohast," ütles Madison ja lisas, et ka uues riigikogus on liikmeid, kes on endise kompartei liikmed.

Madisoni sõnul on erakonna juhatuses ja erakonnas kõik koos läbi räägitud ja arutatud ning ühiselt leitud, et ta ei pea riigikogu liikme kohast loobuma. "Me kõik mõistame tollase režiimi hukka ja kõik hävituslikud tööd hukka ja samas mõistame hukka ka nõiajahi tänases meedias. Äkki nüüd meedia saab sellest rahu," avaldas Madison lootust, sest erakond ja tema ise on andnud selgitusi.

Madison eitas ka igasugust koostööd Keskerakonnaga ja Keskerakonna käpiknukust olemist. "See on laim, et EKRE on seotud Venemaaga," ütles Madison. "See on propaganda meie vastu."

Madison ei pea üllatuseks, et ERKE riigikokku valiti, sest ka avaliku arvamuse küsitlused näitasid seda kogu aeg. Tema sõnul oli EKRE pääs riigikokku väga veenev. "On täiesti selge, et Eesti vajas uut jõudu, kes tooks värsket verd Toompeale," lausus ta.

Madison liitus EKREga 2013. aasta kevadel. "Olen isamaaliste ja suhteliselt konservatiivsete vaadetega, mul oli valida, kas IRL või EKRE," rääkis Madison, kes ei ole oma valikut kahetsenud.

Madison rääkis saates, et aidanud viimased aastad üles ehitada EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonda. 2013. aastal osutus Madison valituks Albu volikokku.