"Lugesin eilset Ossinovski kõnet sotside üldkogul ja sain kinnitust, et valitsuses istub vasakradikaalist intelligentne idioot. Oht Eestile," kirjutas Madison.

Selle postituse alla tekkis omajagu kommentaare ja kommenteerijate seas oli ka Reformierakonna fraktsiooni liige Jürgen Ligi. "Mis ta tekstis intellektile viitas?" ironiseeris Ligi. Sellega aga Madisoni ja Ligi sõnavõtud ei piirdunud, vaid lõõpimine jätkus.

Madison vastas Ligi küsimusele, et püüdis hellalt öelda, Ligi reageeris omakorda küsimusega, miks püüab Madison punaste suhtes hellust, millele Madison lisas, et ta ei taha päris kommunistide stiili praktiseerida. Samasuguse "hellusega" tuli kaasa veel mitu sõnavõtjat.

Arvamusavaldused läksid väga julgeks ja isiklikuks, mistõttu võttis seda diskussiooni kommenteerida ka peaminister Jüri Ratas. Ta teatas, et labased ja isiklikud rünnakud oponentide suhtes teevad talle muret.

"Lugesin pettumustundega Jaak Madisoni Facebooki-postitust sotsiaaldemokraatide eilse üldkogu teemal ning korduvalt avaliku sõnelemisega silma paistnud Jürgen Ligi parastavaid kommentaare sellele," sõnas Ratas.

"Mulle teeb väga muret suundumus, mille kohaselt muutuvad labased ja isiklikud rünnakud oma poliitiliste oponentide suhtes sotsiaalmeedias üha tavapärasemaks. Minu hinnangul ei sobi selline teguviis kokku hea ja väärika arutelukultuuriga, mille poole peaksime püüdlema. Me ei tohi sellist käitumist vaikides kõrvalt vaadata või suisa takka kiita," toonitas ta.

"Jevgeni Ossinovski on tervise- ja tööministrina seisnud selgelt Eesti inimeste heaolu eest ning teinud valitsuses tõsist tööd. Tema laimamine ei tee au ühelegi EKRE ega Reformierakonna poliitikule ning ei aita kuidagi kaasa nende seisukohtade mõjukusele ega maailmavaatelisele arutelule."