Aaviksoo ütles "Aktuaalsele kaamerale", et tal on toetajaid piisavalt, ent raske öelda, kui palju täpselt. Ta lisas, et see häälekas seltskond, kes viimastel kuudel on tema vastu töötanud, on tegelikult palju väiksem, kui mulje jääb.

Küsimusele, kas tal vahepeal endal polnud mõtet oma kandidatuur tagasi võtta, vastas Aaviksoo, et "muidugi". "Aga ma andsin oma toetajatele lubaduse, et niikaua, kuni mu toetus kestab, mina tagasi ei astu."

Kuratooriumis rektoriametisse kinnitatud Aaviksoo sõnul oli tal eriti hea meel, et täna oli teda esimeste seas õnnitlemas Mart Ustav, kes samuti algul rektoriks kandideeris.

Aaviksoo ei sõnul polnud "kahekuuse jandi" ainsaks põhjuseks tema poliitiline taust. Põhjusi oli mitu, alates seaduse ebatäpsusest, selgitas ta.

Ta tunnistas, et kemplus rektorivalimise ümber on kahjustanud TTÜ mainet, ent selle pärast pole vaja muretseda, sest tegu on väga tugeva kooliga.

Oma plaanidest rektorina Aaviksoo rääkima ei kiirustanud. Küsimusele, kas ta peab vajalikuks mõned õppetoolid likvideerida, sõnas ta, et see ei sõltu rektorist, vaid ülikooli enda soovist.