"See hulk inimesi, kes on sellele (euroalaga liitumisele - toim.) kaasa aidanud, mille eest justkui mulle orden anti, on väga suur. Üks osa nendest sai autasustatud, aga mina tunnustan ju viimase nelja aasta kõiki valitsuse liikmeid, kõiki ministreid, kes on valitsuses olnud," ütles eurosaadik Padar Delfile.

Padari sõnul on kindlasti ka väga palju inimesi, kes veel vääriksid seda ordenit. "Kasvõi asekantsler Ivar Sikk, kes kindlasti on olnud oluline tegija. Võtame siis Märt Kivine, võtame Rein Järvelill. Kõik inimesed. Ma pean nendega seda aumärki jagama," sõnas Padar.

Erilist rõõmu tunneb Padar selle üle, et teenetemärgid said ka Kadri Maasik, Peeter Seerstrand, Tea Varrak ja Jürgen Ligi.

Padar lisas, et üleüldse oli kogu ordenisaajate seltskond väga väärikas ja au ära teeninud. "Niipalju kui mina neid inimesi tunnen, kes selle ordeni said, ütlen küll, et nad on väga väärt seda ordenit. Selge, et president on oma ametiajal olnud väga alalhoidlik ordenite andmisega ja sellega ka ordeni väärtust tõstnud," rääkis Padar.