"IRL on suvel tegelenud enne kõike mõttetööga ja pannud paika programmi nurgakivid. Augusti lõpus kogunenud erakonna Rahvakogul arutati juba tervet rida konkreetseid ideid mis aitaks kaasa selle, et Eesti oleks vaba ja kaitstud, et meil sünniks rohkem lapsi ja et meie pered tuleksid toime," ütles Riisalo.

"Suurima poolehoiu pälvis madalapalgaliste maksuvabastuse idee. IRL-il on selge veendumus, et väikesepalgaliste inimeste maksukoormus peab langema ning me jätkame selle idee tutvustamist." 

Juba 26. septembril viime tunnustatud asjatundjate osalusel läbi "Ohtlike Ideede festivali", mis keskendub IRL-i poolt välja pakutud maksureformi erinevatele aspektidele, lisas Riisalo. Lähikuudel pööramegi enim tähelepanu oma peamiste ideeliste seisukohtade tutvustamisele, aga ka kindlasti kuulame ka seda mida eksperdid ja inimesed laiemalt nendest arvavad.

Kui homme toimuksid riigikogu valimised, annaks Reformierakonnale oma hääle 27 protsenti valijatest, mis on 2 protsendipunkti võrra vähem kui augustis, selgus ERRi tellitud Emori uuringust.

Ehkki IRL on parlamendiparteidest jätkuvalt madalaima toetusega, tegi just nende toetuskõver kuu varasemaga võrreldes läbi suurima tõusu. Septembris oli IRL-il toetajaid 18 protsenti, mis on 3 protsendipunkti võrra enam kui augustis.

Populaarsuselt teisele kohale tõusis Keskerakond, keda toetas 26 protsenti vastanutest. Kuu varem oli Keskerakonnal toetajaid 25 protsenti ja koht kolmas. Kolmandale kohale kukkus septembris Sotsiaaldemokraatlik Erakond, kes kaotas kuu varasemaga võrreldes enim toetajaid. Septembris oli sotsiaaldemokraatidel toetajaid 23 protsenti, mis on 3 protsendipunkti võrra vähem kui augustis.