"Kõik kandidaadid Eesti Panga juhi kohale on väärikad inimesed. Oleme veendunud, et panga nõukogu teeb pädeva otsuse," vastas Sester Delfi küsimusele kuidas suhtuda olukorda, kui Reformierakond üritab oma järjekordset tegevpoliitikut panna juhtima erakondade ülest
organisatsiooni, Eesti Panka.

"Mis puutub aga konkreetselt Jürgen Ligisse, siis mul ei ole kahtlust, et tegemist on asjaliku juhi ja finantsspetsialistiga, kes saaks panga presidendi kohal kindlasti hakkama. Ta on näidanud end rahandusministri ametis heas valguses ja saanud hästi hakkama majandus- ja rahandusküsimuste peadirektoraadi koosolekutel. Tema võimekuses pole mingit kahtlust. Samuti olen ma kindel, et Ligi puhul pole antud ametikohale asudes takistuseks tema poliitiline kogemus," kommenteeris Sester Jürgen Ligi kandidatuuri Eesti Panga presidendi ametikohale.

Eesti Panga presidendi kohale kandideerivad Ardo Hansson, Jürgen Ligi, Andres Sutt ja Andres Tupits. Eesti Panga nõukogu asub võimalikke kandidaate arutama 6. septembril toimuval korralisel koosolekul.