"IRL ei pea võimalikuks osaleda aastas 3,4 miljon eurot avalikku raha neelava Savisaare propagandakanali valimisdebattides. Tallinna TV on ebaeetiline ja selle koht on ajaloo prügikastis," oli Kiisler kriitiline.

Kiisleri sõnul on Tallinna TV vaid jäämäe tipp. "See, mis Tallinnas toimub, on palju laiem probleem. Savisaar on aastaid korruptiivselt sahkerdanud linna rahaga, makstes avalike vahendite eest kinni sadadesse tuhandetesse eurodesse ulatuvad keskerakondlikud valimisreklaamid. Selline mõõdutundetu avalike vahendite kasutamine võimul püsimiseks ei saa olla õigusriigis aktsepteeritav," rääkis Kiisler.

Kiisler raputas tuhka pähe ka riigikogule, kes ei ole suutnud vastu võtta vajalikke seadusmuudatusi, et panna piir linna raha parteistamisele. "IRL on korduvalt andnud menetlusse eelnõu, et keelata kohalikul omavalitsustel ja teistel avaliku võimu asutustel aktiivse valimisagitatsiooni ajal avaldada ja levitada reklaami, trükiseid ning meediateenuseid. Paraku on see tegevus olnud tulutu, sest teised parlamendierakonnad ei ole retoorikast kaugemale jõudnud ning hoiduvad probleemiga tõsiselt tegelemast," väitis Kiisler.