Eestseisuse, aukohtu ja revisjonikomisjoni liikmetena kutsub IRL kristlaste ühendus toetama Tunne Kelamit, Urmas Reinsalu, Siim Kiislerit, Priit Sibulat, Riina Solmani ja Peeter Võsu.

„Me hindame Margus Tsahkna nooruslikku energiat, jõulisust ja pikaajalist poliitilist kogemust. Usume, et Tsahkna, kes on aidanud üles ehitada Tartu Kristlikku Noortekodu ning näidanud end sõnaka Riigikogu liikme ja valitsusliikmena, on hea kandidaat, et IRLi potentsiaali avada. Ta suhestub nii lihtsate inimeste kui ka riigi ja globaalsete probleemidega,“ ütles kristliku ühenduse juhatuse liige Riina Solman.

„Ootame innovatiivseid lahendusi ühiskondlikele probleemidele, toetust kiriklikule hoolekandetööle ning ettevõtjate huvidega arvestamist. Meie toetame kandidaatidena ainult Kristliku Ühenduse liikmeid, austame vanu ja usaldame noori,“ ütles Avo Üprus. „Hindame kõrgelt ka Urmas Reinsalu panust nii erakonna ülesehitamisel kui ka tema panust valitsuse liikmena ja täname teda tehtud töö eest erakonna sidustamisel“.

IRL Kristlikul ühendusel on ligikaudu sada liiget, ühenduse eesmärgiks on kujundada IRL kristlik - demokraatlikuks erakonnaks.