Ratas rääkis intervjuus, et on küll aegade jooksul mõlenud Keskerakonnast lahkumisele, kuid tegelikult minemas pole ta kunagi olnud, sest ta toetab Keskerakonna maailmavaadet.

Savisaarest rääkides märkis peaminister, et ta on kurb, et Edgar Savisaar keeras erakonnale selja, kuid ta soovib Savisaarele tugevat tervist ja jõudu. Savisaare õigusabikulusid Keskerakond enam ei maksa, kinnitas Ratas taas. Ratas nentis, et ta ei osanud oodata, et Keskerakonna asutaja pöörab erakonnale selja ja läheb teise poliitilise nimekirjaga valimistele. Savisaare õigusabile kulutatud raha nimetas Ratas "keeruliselt kulutatud rahaks".

Ratas rõhutas, et Keskerakond on tema all muutunud ja muutmine kestab. Keskerakond on nüüd peaministripartei ja enam ei lähe pidevalt vaja juristide abi, et end läbi närida lõpututest kohtuvaidlustest.

Ratase rääkis, et tema valitsuse siht on see, et 50 või 100 aasta pärast oleks Eestis rohkem inimesi kui praegu ja Eesti oleks kasvava rahvaarvuga riik. Selle nimel on läbi viidud ka kõik reformid - nii maksureform, põllumajanduse ja haigekassa toetamine kui riigireform.

Suhete kohta Venemaaga mainis Ratas, et Eesti peab olema valmis end kaitsma. Paremad majandussuhted Venemaaga sõltuvad aga Minski kokkulepete täitmisest.

Kui Johannes Tralla mainis, et Ratas tundub olevat kosunud, tõdes Ratas, et korvpalli sai ta mängida viimati mitu kuud tagasi. Ka raamatuid lugeda on tal harva aega. Lõõgastub peaminister kõige paremini oma vanemate maakodus, kus on vaikus ja rahu.

Kui Tralla küsis, kas Ratas tõepoolest teeb ise oma maja korstmapühkimistööd ja kas julgestuspolitsei seda ära ei keela, nentis Ratas, et õnneks on Eesti asjad mõistuspärased ja talle on jäetud ka eraelu. Seetõttu saab ta ise ka oma maja korstnat pühkida.