Seoses Koplisse suunduva trammiliini rekonstrueerimisega alustatakse esmaspäeval, 17. juulil Suur-Rannavärava ülesõidu ehitustöödega ja liiklus Suur Rannavärava tänaval suletakse.

Ümbersõit on võimalik Põhja puiestee kaudu, mis muudetakse ajutiselt kahesuunaliseks. Samuti avatakse Suurtüki tänav liikluseks.

Samuti suletakse Vesivärava tänava rekonstrueerimistöödega tavaliiklusele alates esmaspäevast, 17. juulist kuni 27. augustini Raua tänav, Vilmsi tänav ja Narva maantee ristmik. Juurdepääs on tagatud kohalikele elanikele ja päästeteenistusele.

Ümbersõit Narva maantee suunal on korraldatud Kreutzwaldi tänava kaudu. Ümbersõit Vilmsi tänava suunal on korraldatud Vase ja Tina tänavate kaudu. Liiklus Vilmsi tänava Raua tänava ja Tina tänava vahelises lõigus muudetakse ajutiselt kahesuunaliseks.

Lisaks on suletud ka Vesivärava tänav lõigus Narva maanteest kuni Poska tänavani. Vesivärava ja Faehlmanni tänava ristmik. Vesivärava ja Poska tänava ristmik on liiklusele avatud.

Samuti on järgmisel nädalal oodata aktiivsemat liiklust seoses Eesti ELi eesistumisega. See võib tuua kaasa lühiajalisi liiklusseisakuid teel lennujaamast Kultuurikatlasse.