Seoses Ameerika presidendi visiidiga tegi kool muudatuse ka eelkooli töös.

Eelkooli kolmapäevaste rühmade õpilased tulevad kooli varem välja kuulutatud 3. septembri asemel 4. septembril. Lapsi ja lapsevanemaid oodatakse kooli 4. septembril kell 15.30.

Teisipäevastel rühmadel midagi ei muutunud, neil algab kool 2. septembril kell 15.30.

Prantsuse lütseumi direktori asetäitja Marika Rauami sõnul Obama visiit koolitöös muudatusi ei too. "Meil hakkab ikka kool hommikul pihta, inimesed peavad lihtsalt kodudest varem välja tulema," ütles Rauam. "Me oleme nagunii kevadest saadik siin sõjatandris olnud, kui hakati Pärnu maantee trammitee remonti tegema, nii et kõik on harjunud, et siia tulek võtab kauem aega. Ja üldsegi, me oleme õppimiskallakuga kool ja tervitame sellist visiiti, see avardab laste maailmapilti," rääkis direktori asetäitja.

Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur on sama meelt: "See on äärmiselt meeldiv, et sõbraliku riigi kõrge ametnik külastab meie riiki," ütles ta ning lisas, et GAG-il ei ole seoses seoses USA presidendi visiidiga mingisuguseid ümberkorraldusi plaanis teha. "Kõik toimub täpselt planeeritud tunniplaani järgi. Tekibki küsimus, miks peaks õppetööd ümber korraldama," sõnas Agur.

Reaalkool ei ole otsust veel teinud.