"Liitusin, sest laste kasvamisest ja kasvatamisest saab ühiskond nii
otsest kui kaudset tulu, kuid Tallinna TV on kahjulik ja asjatu
rahakulutus, ühe vürstiriigikese kapriis," ütles Tarand.

2009. aasta Euroopa parlamendi valimistel üle 100 000 hääle kogunud Indrek Tarand on ise Tallinna Rõõmutarekese lasteaia hoolekogu liige ning lasteaedadega seonduvate probleemidega hästi kursis, teatas Brit Kerbo MTÜ-st Kodaniku Hääl.

"Mulle on alati kodanike initsiatiivikus meeldinud ja MTÜ Kodaniku Hääl on väga sümpaatne algatus," märkis Tarand. "Sellesse kuuluvad inimesed näevad ühiskonda teraselt ja ma jagan nende seisukohta, et lasteaedade n-ö materiaalosa korrastamine on vaid pool muna. Lisaraha peab suunama ka inimkapitali. Et need, kelle hoolde tuhanded vanemad igapäevaselt oma kallima vara - lapsed - usaldavad, ei paikneks mitte kõige madalamal tuludetsiilil, vaid saaksid töö eest õiglast tasu. Praegu saab iga Tallinna TV ametikandja lasteaiakasvatajast kordades suuremat palka. Ning
sedasi EI PEA asjad Eesti Vabariigis olema!"

MTÜ Kodaniku Hääl on kogumas allkirju Tallinna linnaelanike eelnõule, mis paneb ette suunata Tallinna TV eelarves oleva raha Tallinna lasteaedadele. Et oma hääl kuuldavaks teha, on vaja koguda vähemalt 4130 allkirja. MTÜ ootab liituma ka teisi uusi liikmeid.