Kokku oli Ilves Davosi majandusfoorumil neli päeva, 19-23. jaanuarini. Ka samas hotellis ööbinud kaks kaaslast olid seal samal ajal.

Turm Victoria hotellis on klientidele pakkuda terve rida erineva klassiga hotellitubasid. Alljärgnevad hinnad ühe öö maksumusest talvehooajal on pärit hotelli kodulehelt.

Presidendisviit - alates 1500
Vürstisviit - alates 579
Premium- ja tornisviidid - alates 579
Superior kahene tuba - alates 289
Comfort kahene tuba - alates 229
Budget kahene tuba - alates 209

Kahjuks ei selgu arvelt, millise klassi toas Ilves ööbis. Majandusfoorumi ajal olid hotellihinnad ilmselt suure nõudluse tõttu tavapärasest oluliselt suuremad.

Endine presidendi kantselei direktor Alo Heinsalu ütles "Pealtnägijale", et Davosis ongi hinnad kallid. "Seal mägikülas leida üldse majutust, see ei ole lihtne, see on mulle eraldi meeles, selles mõttes need summad olid tõesti väga suured. Aga samas see kontekst, see toimub väga tiheda programmiga, logistika edasi-tagasi liikumine on seal väga keeruline, ja need seal konkreetselt, kus need asjad seal toimuvad, seal need ongi uskumatud hinnad. Midagi teha ei ole," ütles Heinsalu.

20-23. jaanuarini ööbisid Davosis veel kaks Ilvese kaaskonna liiget, kelle kolmepäevane viibimine ühes teises hotellis maksis samuti kordades vähem kui Ilvese ööbimine.