Rahvusringhäälingu nõukogu esimees Andres Jõesaar esitas lahkumisavalduse, kuid nõukogu lükkas oma tänasel istungil selle tagasi. Gräzini sõnul leiti üksmeelselt, et seda küsimust pole mõtet arutada enne õnnetuse asjaolude selgumist.

„Andres on ligi kümme aastat ringhäälingunõukogu väga hästi juhtinud. Ta on tubli mees ja mitte kellelegi ei tule praeguses situatsioonis isegi pähe, kes võiks ja suudaks teda asendada, kuna ringhäälingu ja samuti selle nõukogu ees seisavad väga tõsised ülesanded,“ ütles Gräzin ERR-i raadiouudistele.

„Mis puudutab seda iseenesest väga traagilist õnnetust – kus ka inimene sai surma – siis ega meiegi tea muud, kui ajakirjanduses on ilmunud. Keegi kusagil olevat näinud punast tuld, mis olevat Jõesaarele põlenud. Kolme nädala jooksul pole keegi teine seda tuld näinud ja midagi ei ole kindlaks tehtud. Politsei venitab asjaga, politsei ei saa asjaga hakkama. Ilmselt oli lihtsalt tegemist politsei pressiesindaja lohaka sõnavõtuga, kus ta lausa süüdistas Jõesaart,“ pahandas riigikogu liige.

„Sellele politseinikule ma aga ütlen, et ole mees, tule välja ja räägi siis, kuidas asjad tegelikult olid. Uskumatu, et niisugust imelihtsat ja tavalist õnnetust – milliseid Eestis juhtub sadu – ei saada kolme nädalaga uuritud... Ringhäälingunõukogu oma töös konstaabli arvamusavaldustest ei juhindu, me tahame teha head ringhäälingut,“ märkis Gräzin.

17. juulil hukkus Tallinnas Jõesaare autolt löögi saanud 17-aastane noormeest, kelle rolleril kaassõitjana olnud 16-aastane tüdruk viidi haiglasse.