"Seni ajani, kuni me ei lakka rääkimast eurost kui eduloost või uskumatult kavalast projektist, ei muutu midagi. Kui katkise mootoriga auto ette hobune rakendada, see asja oluliselt ei paranda," nentis saadik.

Gräzin tõdes ka, et ei saa aru, kuidas EFSF Kreeka ja euro päästab. "Seda, kuidas Harry Potter saab jagu kurjast Voldemortist, sellest saab iga normaalne inimene aru, aga kuidas EFSF Euroopa kriisist välja toob, see on muinasjutt," kuulutas ta, et EFSF ei lahenda mitte ühtegi probleemi, aga raha võtab.

Gräzini sõnul on EFSF poliitikute peadesse sisse süstitud ja kuvaldada kinni taotud. Ta lisas ka, et täna ta muidugi EFSF-i pärast kardab, aga hambad veel ei plagise, kuna rahandusministriks on Jürgen Ligi. "Aga mis juhtub siis, kui meil tuleb järgmine rahandusminister? Mis siis saab? Või veel hullem, kui tuleb tagasi hoopis eelmine, nagu ta ennist oli? Vaat siis laskub Eestimaa majanduse üle ronkmust öö, milles on kuulda vaid hirmus ulgumine ja hammaste kiristamine," vihjas Gräzin eelmisele rahandusministrile, sotsiaaldemokraat Ivari Padarile ning lisas Thomas Jeffersoni sõnu kasutades, et süsteem ei tohi rajaneda lootusel, mille eesotsas on alati ja ainult vastutusvõimelised inimesed.