"Meil ei toimu midagi," ütles RusDelfile haigla kommunikatsioonispetsialist Viktoria Sladkevskis. "Võimalik, et järgmise nädala lõpus teeme toetusaktsiooni, kuid info selle kohta selgub alles järgmise nädala lõpus. Järgmisel nädalal haiglas töö osas muutusi pole, meedikud töötavad plaanipäraselt."

1. oktoobrist peatatakse plaanilised ambulatoorsed vastuvõtud Tallinna ja Tartu haiglates, 8. oktoobrist võib tööseisak neis haiglates laieneda statsionaari ning streigiga liitub Pärnu, Viljandi, Narva ja Kuressaare Haigla plaanilise ambulatoorse arstiabi süsteem. Streigi ajal töötavad kiirabi, erakorralise meditsiini osakonnad ja patsientidele antakse vältimatut arstiabi.

Streigi maksimaalne võimalik ulatus on kogu plaanilise arstiabi peatamine Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Narvas ja Kuressaares.
Streigi ajal töötavad kiirabi, erakorralise meditsiini osakonnad ja patsientidele osutatakse vältimatut arstiabi. Plaanilist arstiabi osutatakse kuni 18-aastastele lastele, rasedatele ja onkoloogilist ravi saavatele patsientidele.