Cinamoni kliendid, kel jäi kell 21.23 käivitunud tuletõrjealarmi tõttu pooleli kinokülastus, saavad eileõhtused piletid vahetada uute vastu ning soovitud filmi uuesti — nüüd siis juba algusest lõpuni — ära vaadata.

Häire toimus keskuses peale kella 21, mil Solarises on avatud vaid restoranid ja kinokeskus, kauplused olid intsidendi ajaks juba suletud, teatas Delfile Solarise tegevjuht Annika Palvadre.

Keskuse külalised järgisid rahulikult kõiki keskuse töötajate korraldusi ning lahkusid hoonest. Kuigi keskuse turvameeskond tuvastas mõne minutiga, et tegemist on valehäirega, oli tuletõrjealarmi sisse lülitav häirenupp huligaanide poolt vigastatud ning häiret ei olnud võimalik koheselt tühistada.

Solarise keskuse esindaja teeb tänase päeva jooksul politseile avalduse valehäire põhjustanud kahe isiku tabamiseks. Politseile antakse üle ka keskuse turvalindid, mis peaks aitama politseil kaks korrarikkujat tabada. Isikute tabamisel kavatseb Solaris neile esitada ka rahalise nõude keskuse sulgemisega seotud kulude tasumiseks.

Turvalintide abil on praeguseks kindlaks tehtud, et tegemist oli kahe mehega, kes pärast alarmi käivitamist keskusest põgenedes võtsid endaga kaasa ka filmi vaatamiseks mõeldud 3D-prillid.

Solarise keskus tänab ette ka kõigi vihjete eest, mis aitavad huligaanid kiiremini tabada.