„Lp. Õiguskomisjoni liikmed!

Lõpetage ometi ära see homonduse propageerimine seaduse näol!!! Eestil on vajalik toetada igati NORMAALSEID abielusid, et oleks tagatud rahva säilimine ja rahvaarvu suurenemine, mitte toetada endasuguseid taastootvaid ahtraid kooselusid.

Milles on homo lipulehvitajad paremad liputajadest, keda  taga kiusatakse??? Ka viimased ei võta kelleltki midagi ära (mis on üks homo abielu pooldajate argumentidest). Miks on vaja „käputäie" homode pärast vajalik traumeerida enamikku eesti rahvast? Ka praegused seadused võimaldavad reguleerida kõikvõimalikke kokkuleppeid.

Miks peavad homod olema priviligeeritud seisuses? See nn. kooseluseadus on välja mõeldud ainult homoabielude seadustamiseks. Abielu teatavasti ongi kooselu vormistamine, pole tähtis kas per.büroos, või notari juures. Täna on vaja teha õige otsus ja see perverssuste toetamise seadus tagasi lükata!!!"

Rain Rosimannus ütles Delfile, et ta isa on iseseisev inimene ning et ta ei jaga oma isa vaateid selles küsimuses. "Erinevalt Eesti kollases meedias kultiveeritavast lõhverdamisest ei arva ma, et täiskasvanud lapsed on samastatavad oma vanemate või vanemad oma täiskasvanud laste tegemiste või tegematajätmistega. Mina tema vaateid selles osas ei jaga, aga Eesti Vabariik on vaba ja demokraatlik riik ja tal on kindlasti õigus oma arvamusele."