Klubi Angel omanikud nõuavad Justi! piltnikult 100 000 krooni trahvi, sest too avaldas klubiga kooskõlastamata Angeli sünnipäevapeo pildid, kirjutab SL Õhtuleht.

Justis! ilmus foto, kus telemees Reikop hoiab andunult ümbert kinni palja ülakehaga lauljal Lauri Liivil.

“Ju siis võhivõõrad näod ei häiri, aga teatud prominendid tuleb hoida vaka all,” arutleb Saagim, kelle sõnul on Angeli pidudest varemgi pilte avaldatud.

Angeli juht Reimo Metsa sõnul nõutakse raha fotograafilt, mitte Justilt! “See on maine küsimus. Klubi ei saa lubada endale sellist ärakasutamist. Meie müüme usaldust,” põhjendab ta.

Metsa sõnul polnud küsimus Liivis ja Reikopis. “See, mida proua Saagim arvab, seda ma ei saa ümber lükata. Liiv ja Reikop pole ise mulle tulnud midagi ütlema,” märgib ta.

Mets peab sellist käitumist usalduse kuritarvitamiseks, sest piltnik ju kirjutas ise alla lepingule, mille peavad sõlmima kõik, kes soovivad Angelis pilti teha.

Lepingus lepivad pooled kokku, et kohviku ja geiklubi ruume, sisustust, külalisi, toimuvaid üritusi jms tohib pildistada või jäädvustada üksnes klubi tegevjuhi või omanike antud kirjaliku loaga ja massimeedias avaldatavad pildid tuleb nendega kooskõlastada.