Millest kirjutavad tänased ajalehed:

-1..+3°C
Täna tuleb pilves selgimistega ilm. Loode poolt alates hakkab lund ja lörtsi sadama. Päeva jooksul levib lume- ja lörtsisadu kagusse. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikualadel puhanguti 14 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et Sputniku tulekuga laienes vene hübriidsõda ka Eestisse ning kõige haavatavam sihtrühm on vanemad inimesed. Venemaa netisõjaga on hädas ka Läti, Soome ja Rootsi.

Õhtulehe kaanelugu on pühendatud presidendiballi põhjalikule mõevaatlusele. Lugu selgitab kas tegemist oli edevuse laada või kunstinäitusega.

Postimees kirjutab, et Riigikogu menetluses on kaks eelnõu, mille eesmärk on anda järele Ida-Virumaa taksoettevõtete soovidele ja tühistada nõue, mille järgi peab teenindajakaardi saamiseks olema tõend, et riigikeelt osatakse vähemalt algtasemel ehk lühidalt- majandus on seljatanud riigikeele oskuse.

Mida teada hommikustest välismaa uudistest:

CBS News vahendab, et USA Kansase osariigis Wichita lähedal tehases toimunud tulistamises hukkus neli inimest, sealhulgas tulistaja, ja sai haavata veel 14. Õiguskaitseorganite allikas teatas, et tulistaja oli Cedric Ford, kes töötas Excel Industriesi tehases maalrina.

BBC News kirjutab, et USA vabariiklaste presidendikandidaadid Ted Cruz ja Marco Rubio ründasid järjekordses televäitluses kampaania liidrit Donald Trumpi, kes on võitnud esimesest neljast eelvalimisest kolm. Debatis domineerisid teemadena immigratsioon, tervishoid ja latiinodest hääletajatele mängimine.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!