Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

+1..+4°C
Täna on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma, õhtul ka lörtsi. Kohati võib olla udu. Ida-Eestis puhub kagutuul 5-11, Virumaa rannikul puhanguti kuni 14 m/s, Lääne Eestis on tuul muutliku suunaga 2-7 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab, et Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium käskis Maanteeametil libedustõrje lepinguid kiiresti muutma hakata. Libedustõeje saavad ka Keila, Kuusalu ja Põlva piirkonnad, mille kohta arvati veel eile, et libedustõrjet ei teha seal veel mõnda aega.

Õhtulehe kaanelugu on pühendatud sünnitusmajast minema saadetud ja kodus surnud raseda naise juhtumile ja lähedaste kirjutatud kirjale.

Postimees kirjutab rassistlikult meelestatud seltskonnast, kes peab internetis ähvarduskampaaniat.

Äripäev kirjutab, et Maksuamet võttis hoolsamalt luubi alla ettevõtjad, kes on oma firma välisriigis registreerinud, kuid kelle põhitegevus püsib jätkuvalt Eestis.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

Austraalias rahvuspargis rünnatud seljakotirändurid on 23-aastane Brasiiliast pärist meditsiinitudeng ning tema sõbranna samuti kahekümnendates eluaastates sakslanna.
Yahoo News
Associated Press vahendab, et NATO kaitseministrid kiitsid kolmapäeval heaks uute rahvusvaheliste abijõudude saatmise liikmesriikidesse, keda ohustab kõige rohkem Venemaa, teatas peasekretär Jens Stoltenberg.
Stoltenberg ütles, et plaan näeb ette mitmete riikide vägede kasutamise rotatsiooni alusel, mitte vägede alalist paigutamist Ida-Euroopa liikmesriikidesse.

BBC kirjutab, et sõjategevuse ägenemine Süüria Aleppo provintsis on liikvele ajanud umbes 50 000 inimest, hoiatas Rahvusvaheline Punase Risti Komitee. Humanitaarolukord halveneb kiiresti ja Aleppo linna veega varustamine on ära lõigatud.
Süüria valitsus püüab Vene õhujõudude toetusel tagasi võtta riigi endise suurima linna mässuliste käes olevad osad.

Yahoo News kirjutab, et üks kahest Austraalia rünnatud seljakotirändurist lubati täna haiglast koju, teine naisterahvas viibib jätkuvalt arstide järelvalve all. Ohvrite isikuid ei avalikustata, küll aga said teatavaks nende rahvused.
On teada, et Austraalias rahvuspargis rünnatud seljakotirändurid on 23-aastane Brasiiliast pärist meditsiinitudeng ning tema sõbranna samuti kahekümnendates eluaastates sakslanna.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!