3 uudist, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

+2 °C
Täna on pilves selgimistega ilm. Hommikupoolikul sajab mitmel pool lörtsi. Hilisõhtul hakkab saartel uuesti sadama.Õhutemperatuur on 0..+2°C.
Eesti Päevaleht kirjutab Odini sõdalaste teema valguses loo sellest, et protestipoliitilised tänavapatrullid ei tee Eestit turvalisemaks. Tegelikult võiksid inimesed panustada rohkem abipolitseinike ja naabrivalve töösse.

Õhtulehe kaanelugu räägib perest, kes jäi elu raskeimal hetkel oma murega üksi ja tunnistab, et riik on oma inimestest kaugele ära läinud ja elab hoopis teises maailmas.

Postimees tutvustab lehes oma uut kommentaariumit ja täpsemalt on juttu sellest, et tänasest saab Postimehe online väljaandes avaldada arvamust vaid oma nime alt.

3 uudist, mida teada südmustest maailmas:

Erinevate sajutüüpide ja osaliselt miinuses teepindade tõttu on soodsad tingimused libeduse tekkeks.
AFP vahendab, et pommiplahvatused, mille eest on vastutuse võtnud Islamiriik, tapsid Süüria pealinnaDamaskuse lähedal Sayyida Zeinabi šiiitide pühamu juures 71 inimest ja vigastasid veel kümneid, teatas Süüria inimõiguste vaatluskeskus.

International Business Times kirjutab, et Panamas registreeritud hüljatud kaubalaev Modern Express triivib Prantsusmaa ranniku suunas, teatas Prantsuse merevägi. Laeva on püütud enne madalikule jooksmist püsti tõsta, kuid halbade ilmastikuolude tõttu pole see õnnestunud.

CNN teatab, et pinged Euroopas, mis on põhjustatud pagulaskriisist on viinud vahistamiste ja vägivallani Rootsis ja Suurbritannias.