Mida võiks teada tänastest ajalehtedest:

0..+2°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada. Hommikupoolikul püsib paiguti udu. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna, et kümned kaitseliitlased ja tegevväelased seovadennast Odini sõdalastega. Mehed on liitunudrühmituse toetajatega nii uudishimust kui ka kogetu tõttu välismissioonidel. Odini sõdalste esimene kohtumine toimus möödunud reedel Tallinna vanalinnas.

Õhtulehe kaanelugu troonivad Ristomatti Ratia ja Anu Saagim. Täpsemalt on juttu nende 22 aastat kestnud skandaalidest ja lahutusest.

Postimees kirjutab, et Keskerakond ei tühista lepingut Putini parteiga, kuid erakonna aseesimees üritab näha ikka asja helget külge.

Äripäev räägib, et kaks aastat tagasi tegevust alustanud Rain Lõhmuse osalusega investeerimisfond Livonia Partners tegi oma esimese ostu ja omandas Aivar Kokalt 90% suuruse osaluse Baltimaade suurimas saunatootjas Ha Serv.

Millest räägivad tänased välismaa uudised:

Maksu- ja tolliameti lehel avanes eile hilisõhtul võimalus esitada 2015. aasta tuludeklaratsioon, kuid kuna huviliste hulk oli suur, ei pidanud maksuameti server sellele vastu. Anna teada, kas sinul õnnestus esitada tuludeklaratsioon probleemideta. Ootame vihjeid aadressile vihje@delfi.ee.
BBC News vahendab, et Süüria mõistis hukka Türgi sõjategevuse kurdi võitlejate vastu Põhja-Süürias ning nimetas seda oma suveräänsuse rikkumiseks. Süüria kutsus ÜRO julgeolekunõukogu üles tegutsema.
Türgi tulistas pühapäeval teist päeva kurdi vägesid, mis tungivad edasi Aleppo provintsi põhjaosas.

AFP kirjutab, et Põhja-Korea valitseja Kim Jong-un lubas rohkem satelliite orbiidile viia, vaatamata sellele, et rahvusvaheline kogukond valmistub karistama Põhja-Korea režiimi kaugmaaraketi väljalaskmise eest eelmisel nädalal.