Mida teada tänastest ajalehtedest:

-1..+2°C
Täna ootab meid enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi, vihma ja lund. Saju intensiivsus on suurem ennelõunal Ida-Eestis, pärastlõunal ka Lääne-Eestis. On jäiteoht! Puhub lõuna- ja kagutuul 2-8 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, et Eesti pakub fentanüülisõltlastele teaduslikult tõestamata asendusravi, mille puhul ei ole kindel, kas see üldse sõltlastele sobib.

Õhtuleht kirjutab oma kaaneloos mehest, kes hukkus eile veoki ja tõstuki kokkupõrke tagajärjel. 56-aastane Arvi oli veel hommikul töökaaslastega juttu ajanud, ent lõunal meenutasid teda juba lilled ja leinaküünal aknalaual. Arvi abikaasa ei suuda siiani uskuda juhtunut.

Postimees räägib sellest, et viimase kuu ajaga on tulnud ilmsiks 22 juhtu, kus välistudengid on võltsinud Eesti akadeemilise tunnustamise agentuuri hindamisotsuseid, et nende abil meie kõrgkoolidesse pääseda.

Äripäev uuris kinnisvaraarendajate ja -vahendajate turgu ningleidis majandusaasta aruandeid vaadates, et müüt peaministrist rohkem teenivast maaklerist on väga suur liialdus.

Mida teada tänastest välisuudistest:

  • Peale Itaaliast leitud põgenikukandidaatide on juba ka Kreekast leitud inimesi, kelle vastuvõtmist kaalutakse.
  • Erakordne hoiatus: sel aastal Gruusias toimuvad valimised võivad saada otsustavaks, on oht, et euroopameelsed kaotavad.
Eesti Päevaleht
BBC News vahendab, et Suurbritannia peaministri David Cameroni läbirääkimistel Euroopa Liidu liikmelisuse tingimuste üle Brüsselis toimuval ülemkogul pole seni mingeid tegelikke edusamme olnud, teatasid Downing Streeti allikad BBC-le.

Vedomosti kirjutab, et ülemkogu esimene istung lõppes ilma kokkuleppeta mitmetes küsimustes ning Briti allikad ei väljendanud erilist lootust kokkuleppe saavutamise suhtes. Venemaa kaitseministeeriumi kulutusi kärbitakse sel aastal seoses majandusliku olukorraga viis protsenti, teatasid ajalehele Vedomosti ühe ministeeriumi allikas ja kaitseministeeriumi juhtkonnale lähedane isik.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!